Garázskapuk

Garázskapuk 2019-05-29T12:50:53+00:00

Egy jó garázskapu nem csípi oda az ujjunkat, nagyobb balesetet pedig pláne nem okoz! Sőt, kifejezetten gyermekbarát. Minőség és megbízhatóság jellemzi az általunk javasolt gyártók termékeit, de természetesen Ön is választhat gyártót, mi beépítjük. És akkor természetesen még könnyen kezelhető is, illeszkedik az oldalfalakhoz, szigetel. Ilyet szeretne? Mikor kezdjünk hozzá az elkészítéséhez? Szekcionált és billenő garázskapuk elkészítését egyaránt vállaljuk.

Hogyan érdemes garázskaput választani? Érdemes legelőször is átgondolni, mekkora tér áll rendelkezésre. Ugyanis, ha a magasság szűkös, akkor meg kell fontolni, hogy mennyit áldozhatunk belőle. Ilyenkor jönnek jól a szekcionált garázskapuk, s azon belül is a minél helytakarékosabb változtatok. De nem csak ez számít, hanem esztétikai szempontok is! Elsősorban az, hogy a ház homlokzatával harmóniában legyen, s ebből a szempontból a forma- és színvilág a legfontosabb tényezők. De ne hanyagoljuk el a hőszigetelés kérdését sem! Ugyanis bizonyos esetekben a hőszigetelés is különösen fontos tényező, különösen akkor ha garázst nem kizárólag az autó tárolására használjuk..

Néhány szempont, melyekre garázskapu megrendelése előtt mindenképp érdemes gondolni:

  • a garázskapu rendszerint a legnagyobb nyílászáró egy családi házban, így különösen fontos, hogy milyen hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik, valamint az, hogy működése mennyire megbízható
  • mivel mérete miatt hangsúlyos szerepet játszik egy ház esztétikai megjelenésében, ezért különösen fontos, hogy a garázskapu illeszkedjen a házhoz, ne rontsa az összképet
  • mivel a garázskapu jelenti a bejáratot autójához (és rendszerint egész házához), ezért nem hanyagolható el a biztonság. Ne feledje: ha a betörő bejut a garázsba, onnan könnyen elérheti a ház más helyiségeit is!