Házépítés

Házépítés 2018-01-11T22:14:04+00:00

Mint mindennek, így a házépítésnek is az első és legfontosabb lépése a tervezés. Ehhez pedig az kell, hogy elképzelje, mi is az, amire vágyik. Képzelje el, hol szeretne élni! Aztán pedig emelje fel a telefont, vagy írjon egy e-mailt nekünk! Papírra vetjük, amit elképzelt, és megbeszéljük, mit miért és hogyan érdemes megépíteni.

A leendő otthonát tervezi, így fontos, hogy egy olyan csapattal építtesse meg, akik gondosan és precízen végzik munkájukat. Cégünk filozófiája szerint minden megrendelő a partnerünk, és igyekszünk mindennek a „miért”-jébe is beavatni Önt.

Egy hosszú, munkával töltött nap után mindenki szeretné a nap hátralévő részét egy olyan házban tölteni, ahol igazán otthon érzi magát. Egy kényelmes, családias, meleg otthon; legtöbben erre vágyunk. Ha velünk dolgozik, hamarabb költözhet be a megálmodott otthonba, mint azt gondolná! De ne felejtse! Ehhez Ön is kell! Milyen legyen a fal? A tető? A nyílászárók… Megkönnyítjük a dolgát, hiszen különböző típustervek is rendelkezésünkre állnak, melyekkel talán a ház legapróbb sarkáig, mindenről könnyebb meghozni a döntést. Ezek a tervek ötletet adnak leendő otthonának megtervezéséhez. Típusterveinkre az arányos térelosztás jellemző, igyekszünk kihasználni a teret maximális költséghatékonyság mellett.

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes tanácsadásra, amelynek keretein belül megkapja kérdéseire a választ!

Referenciák