Lakásfelújítás

Lakásfelújítás 2018-01-11T22:16:44+00:00

Kívülről-belülről, aljzattól a mennyezetig, hiszen cégünk teljes körű lakásfelújítást vállal! Tapétázás, festés, burkolás, kőműves munkák, szárazépítészet, hő- és vízszigetelés, lépcső, nyílászárók, asztalosmunkák és még sorolhatnánk. Legyen szó a gyerekszobáról vagy a fürdőről, engedje el fantáziáját! Megtervezzük, átbeszéljük, közösen kiokoskodjuk a költségeket, és elkészítjük. Igyekszünk minden megrendelőnket partnerként kezelni, így Önnek mindenbe van beleszólása.

Cégünk nem csak teljes lakásfelújítást vállal. Igény szerint megépítjük a különböző helységeket, azok berendezéseit. Átalakítjuk fürdőszobáját, hálóját, de a gyerekszobák sem okoznak kihívást.

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Amit ígérhetünk: megbízható, tapasztalt szakemberek, precíz, felelősségteljes, igényes munka, és sok mosoly az új, megújult lakásban!

Ingyenes felmérést végzünk, s ügyfeleinknek ingyenes tanácsadást biztosítunk! A különböző munkák során gondoskodunk az anyagbeszerzésről, de ha Ön szeretne saját anyagból dolgozni, természetesen az is megoldható.

Minden döntésben segítünk!