Medencetechnika

Medencetechnika 2019-03-04T11:10:41+00:00

El sem tudja képzelni, hogy mennyi, de mennyi fontos kérdés merül fel egy medencével kapcsolatban! Milyen méretű legyen? Milyen formájú? Acélfalú, fóliás, kerámia? De az Ön dolga legyen csak annyi, hogy élvezi a medence adta pihenést! Természetesen ezekben a kérdésekben szükségünk van a segítségre, de iránymutatóként felsorakoztatjuk érveinket és ellenérveinket egyik és másik mellett, ami alapján egyszerűbb lesz meghozni a döntést: milyen medencében is szeretné kipihenni a mindennapi fáradalmakat.

Tervezést és kivitelezést egyaránt vállalunk, legyen szó akár kül-, akár beltéri medencéről a tereprendezéstől a kivitelezésig.

Milyen típusú medencét érdemes választani?

Számos fajtája van a gyors összeszerelésű medencéknek.  Elterjedt változatok a felfújható és a csővázas típusok. A felfújható medencék PVC-ből van vinylből készülnek, s merevítés híján kevesebb vizet képesek megtartani, mint a vázszerkezettel rendelkező társaik.

Milyen alakú medence az optimális?

A leggyakoribb formájú medencék a szögletesek (négyzet vagy téglalap), valamint a lekerekítettek: (ovális és kör). Nagyobb medencék esetén a téglalap az előnyös, hiszen azok úszásra is használhatók, míg pancsolásra, gyerekek esetén különosen a kör alakú az ideális.