Épületautomatika

Épületautomatika 2018-10-29T10:07:34+00:00

Épületautomatika, távolról vezérelt okosotthonok… E szavak az elmúlt évek során valódi hívószavakká váltak. Olyan technológiát idéznek fel bennünk, melyek célja, hogy komfortérzetünket növeljék, de feltétlenül biztonságosnak is kell lenniük, hogy hivatlan személyek ne nyúlhassanak bele a rendszerbe.

A jelszó: ahogy a komfortérzetünk megkívánja. Ma, a korszerű épületautomatizálásban már nincs olyan, hogy „csak a filmekben láthatjuk”. Legyen szó világítási rendszerről, fűtésről, vagy éppen a redőnyökről! A cél, hogy jól érezze magát otthonában, és a lehető legszélesebb körben aknézza ki a tecnikai lehetőségeket. Ezt pedig könnyen megoldhatjuk!

Az épületautomatizálás tulajdonképpen nem más, mint az otthoni kényelem modern megvalósítása, azaz az lakásunkat/házunkat úgy alakíthatjuk ki, ahogy komfortérzetünk megkívánja, legyen szó az előbbieken túl akár medencékről vagy riasztókról. Minden vezérléssel, akár gombnyomásra működik. El tudja képzelni? Sőt, még fa alapanyagú épületelemek gyártását és szerelését is vállaljuk.

Ha a lehető legkényelmesebben szeretne otthonában élni, nincs más hátra, mint feljegyezni, hogy mi az, amit szeretne egyszerűbben vezérelni, mi pedig kivitelezzük. Gombnyomásra!