Gázszerelés

Gázszerelés 2019-03-04T11:09:41+00:00

Gázkészülékek beépítését, javítását, karbantartását, cseréjét is vállaljuk a termosztáttól a konyhai tűzhelyig bezárólag.

A gázkészülékek karbantartása komoly szakma tapasztalatokat igényel, kiemelten veszélyes terület, ezért feltétlen szükséges, hogy megfelelő kompetenciával rendelkező szakértőkkel dolgozzon.  Cégünk kizárólag olyan partnerekkel dolgozik, akik megbízhatóan, komoly szakmai tapasztalat birtokában végzik el feladatukat.

Ennek keretében hatósági engedélyekkel rendelkező partnereink vállalják gázvezetékek szakszerű bekötését, üzembe helyezését, átalakítását, kiépítését, ellenőrzését és javítását, elvégzik a fűtési szezon előtti szokásos, éves karbantartást. Ellátják a felmerülő, gázzal működő vízmelegítőkkel, cirkókkal való munkálatokat. Ha szükséges, szakértőink lecserélik, megjavítják a konvektorokat, a gáztűzhelyet.

Az igényes lakásfelújítás rendszerint elengedhetetlen része a régi fűtésrendszerek korszerűbbre cserélése, az új otthon építése során pedig szintén érdemes jó előre a legmegfelelőbb fűtési módot eltervezve vinni véghez kivitelezést. Hosszú távon ugyanis rendszerint az újabb technológiákkal komoly összeg takarítható meg a fűtésszámlából.

Referenciák