Bejárati ajtók

Bejárati ajtók 2018-01-11T22:21:14+00:00

A bejárati ajtó az első közeli kép a házról/lakásról. Minden vendég, és mi is ezzel találkozunk közvetlenül először, amikor be akarunk lépni. Estek már el küszöbben? És ez még csak egy dolog, amire figyelni kell az ajtónál. Esztétikailag pedig…

A bejárati ajtó kelti az első benyomást otthonunkról. Az ajtó külleme képet ad házunk stílusáról és akár életvitelünkről is. Manapság már nem csupán funkciójukat töltik be a nyílászárók, hanem megjelenésükkel hozzájárulnak lakásunk arculatához is. Éppen ezért egy ízléses bejárati ajtó otthonunk éke lehet.

Amikor bejárati ajtaját tervezi a következő szempontokat kell figyelembe vennie: legyen betörésbiztos, problémamentesen működjön (és lehetőleg hosszú távon) és a megjelenést illetően is felmerülnek kérdések az anyagtól kezdve egészen a kopogtatóig.

A korszerű újításoknak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a bejárati ajtó esztétikuma a biztonság rovására megy. Ráadásul a folyamatos fejlesztéseknek hála az energiatudatosság is egyre inkább előtérbe kerül. Cégünkél pedig sajátos elképzeléseinek megvalósításásra is van lehetőség.

Egy ingyenes tanácsadás keretein belül segítünk kiválasztani az otthonának legmegfelelőbb bejárati ajtót. Egyedi igények szerint – figyelembe véve a legpraktikusabb és a költséghatékony megoldásokat – készítünk egyszárnyú (jobbos és balos nyitásút egyaránt) vagy kétszárnyú bejárati ajtót is. Ha ezek a kérdések eldőltek, nincs más hátra, csak ki kell választania, hogy milyen mintázatú vagy üvegezésű ajtót szeretne!

 

 

Amit nyújtunk Önnek:

  • Ingyenes tanácsadás
  • Egyedi igények figyelembe vétele
  • Szakértő munkatársak
  • Gazdaságos megoldások
  • Tervezéstől kivitelezésig
  • Széles választék

A kifogástalan bejárati ajtó az alábbiaknak tesz eleget:

HOSSZÚTÁVÚ BIZTONSÁGOS MŰKÖDÉS: A bejárati ajtó legalapvetőbb feladata a biztonság garantálása. A fokozott védelmet a vastag profilok és a minimum 3-5 ponton záródó biztonsági vasalat teszi lehetővé. Mindezt felerősítik az ajtópanelbe szerelt merevítések, kukucskáló, biztonsági ajtólánc, stb. Törekedjünk minél nagyobb mechanikai védelem kialakítására!

ELEGÁNS MEGJELENÉS:
A bejárati ajtók kinézetét tekintve hatalmas a választék. Színben, anyagban, mintázatban, üvegezésben mindenki megtalálhatja a számára legszebb bejárati ajtót. Mindezeknek köszönhetően könnyen kivitelezhetők az egyedi elképzelések is.

HŐSZIGETELÉS: A bejárati ajtó hőszigetelési tulajdonsága ma már alapfeltétel. Rendkívül lényeges, hogy télen bent, nyáron pedig kint tartsa a hideget. A hőveszteség legnagyobb arányban a nyílászárókon keresztül történik, ezért érdemes beruházni energiahatékony ajtókra, hiszen a jól működő hőszigetelés során jelentős összegeket takaríthatunk meg a fűtésszámlán.

HANGSZIGETELÉS: A hangszigetelés segít a nyugodt, zajmentes környezet elérésében. A hangszigetelő ajtó megszűri a külső környezetből származó zajokat, arról nem is beszélve, hogy lakásából se hallatszódik ki magánélete.

VÉDELEM ÉS ELLENÁLLÁS AZ IDŐJÁRÁSI HATÁSOKKAL SZEMBEN: A tökéletes bejárati ajtó az időjárási jelenségektől óvja otthonunkat. A megfelelő anyagból készült és gondosan karbantartott ajtó pedig hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát.

Megtervezzük, megépítjük és beépítjük a kilincstől az utolsó csavarig.