Fűtésrendszerek, szerelés

Fűtésrendszerek, szerelés 2018-10-29T10:23:18+00:00

Senki nem szeretne télen fázni és vacogni, nyáron pedig meggyulladni, izzadni a lakásában. A meleg otthon fogalma mindenki fejében kellemes környezetként jelenik meg, melyhez hozzátartozik a kellemes hőmérséklet. Tudják: sokszor a részletekben rejlenek az igazán lényeges dolgok! A szigetelés energiatakarékos és költséghatékony megoldás. A jó klíma és ezáltal az épület energiafelhasználása érdekében fontos, hogy megtalálja mely típusú fűtési mód a legelőnyösebb leendő vagy éppen már meglévő otthonában. Mi ebben segítünk Önnek.

Energiahatékonysági terv elkészítése után közösen gondolkodva kitaláljuk, hogyan lehet megvalósítani a megfelelő fűtést az Ön otthonában, majd az a legszakszerűbb módon kivitelezzük is! Meg kell jegyezni, hogy a fűtőrendszer létesítése és a fűtőtest kialakítása egy igen bonyolult folyamat, ráadásul olyan kérdések merülnek fel, melyeket csak nagy hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkező szakértő tud megválaszolni. Hiszen a fűtés kialakítása tipikusan olyan feladat, melyet évtizedekre tervezünk mi is, és minden bizonnyal Ön is.

De nem csak a szakszerűség számít a fűtés kiépítésében, hanem az is, hogy milyen technológiát építsünk ki egyáltalán. Ehhez pedig mérnöki ismeretek és technológiai tájékozottság ugyanúgy lényeges. Hogy milyen alternatívák vannak? Sokak szerint a cirkó manapság a legköltséghatékonyabb fűtési módszer. De van kéményes és parapetes megoldás. A padlófűtés nagy előnye, hogy a hőmérséklet elosztása ideálisabb, a szegélyfűtés nem igényel nagy helyet. De melyik az, ami az Ön otthonába a legmegfelelőbb? Egy ingyenes felmérés után segíthetünk eldönteni.

Ezekben állunk rendelkezésére:

Referenciák