Riasztók

Riasztók 2019-03-04T11:12:11+00:00

Vállaljuk új riasztórendszerek teljes kiépítését, a már meglévő bővítését, korszerűsítését. Foglalkozunk riasztórendszer-alapú tűz-, gáz, folyadékérzékelő rendszerek kiépítésével, kültéri mozgásérzékelőkkel, infrasorompók telepítésével, valamint vállaljuk kamerás rendszerek megtervezését, beépítését és már kiépített rendszerek karbantartását.

Akár mindezeket egyszerre a lehető legbiztonságosabb otthon érdekében! Természetesen személyre szabott ajánlatot készítünk. Nincs más dolga, csak elmondani az igényeit, s helyszíni felmérésen meggyőződünk róla, hogy mivel tudjuk biztonságosabbá tenni otthonát.

A riasztókkal szorosan összefüggnek a tűzjelzők, a vezetékes és a vezeték nélküli riasztók? Egy ingyenes felmérés után megtervezzük az otthonába legmegfelelőbb riasztórendszert, legyen szó bármilyen típusról.

Mire érdemes figyelni riasztórendszer telepítése előtt?

A jó riasztót nem lehet kiiktatni, mindig riaszt, amikor kell, és sosem riaszt, amikor nem kell. Vagyis nem ad le téves riasztást.
Ugyanakkor bár az előbbi kritériumok világosak, és a legtöbb neves gyártó termékei megfelelő telepítés esetén megfelelnek ezeknek az elvárásoknak; ugyanakkor számos olyan technikai fejlődés keletkezett az elmúlt években, melyek lehetőségei jócskán túlmutatnak a hagyományos hangjelzést adó, telefonhálózaton jelző riasztókon.
Ugyanis napjainban az okostelefonos applikációk, a biztonsági kamerák képeivel összekövetve, távirányítható, pl. Bluetooth-vezérelt zárakkal már jóvál tágabb lehetőségeket tárnak elénk a riasztók piacán, mint azt pár éve el tudtuk volna képzelni.
Nem csak a technikai feltételek fejlődése igényli komoly szakemberek alkalmazását, hanem a telepítés is. A kifogástalan minőségű munkavégzés mellett a telepítést végző szakember személye is megkerülhetetlenül fontos.

Referenciák