Beépített bútorok

Beépített bútorok 2018-10-17T12:16:16+00:00

Beépített bútorra van szüksége? Például egy gardróbra? Vagy egy egész szekrénysort szeretne kialakítani, hogy elférjenek apróbb tárgyai? Itt az ideje, hogy ne csak álmodozzon róla; asztalosaink megtervezik és elkészítik azt, hogy az Ön dolga pedig már csak annyi lesz, hogy belepakoljon.

Az egyedi méretre gyártott beépített bútorok az otthon talán legpraktikusabb elemei.  Ezek a bútorok elrejtenek mindent anélkül, hogy észrevennénk. Minek nincs helye még az otthonában? Az első lépés, kitalálni, hogy mit akarunk a beépített szekrényben, gardróbszekrényben tárolni. Ezeknél a bútoroknál az egyik leginkább kihasználható elem a tolóajtó, hiszen így még kevesebb helyet igényelnek. De hogy a bútorgyártás során hogy alakítjuk ki a szekrényt, az az ön egyedi igényeitől és elvárásaitól függ.

Ezeknek az egyedi és speciális igényeknek maradéktalanul eleget teszünk. Elkészítjük a méretre gyártott bútorait a hálóba, a gyerekszobába, az előszobába vagy akár a nappaliba. És most következzenek a referenciáink, melyek magukért beszélnek!