Fémszerkezetek

Fémszerkezetek 2018-10-17T12:38:28+00:00

Mire jók a fémszerkezetek és mikor van rájuk szükség? Egy társasház esetében számos ponton. Máshol is már esett szó róla, hogy a biztonsági ajtók igencsak megnehezítik egy betörő dolgát, de a rácsnak mégiscsak van egy olyan üzenete, amely riasztó lehet a tolvajok számára. Cégünk biztonsági rácsok készítését is vállalja igény szerint ablakokra és ajtókra egyaránt.

A rácsok a legegyszerűbb, de egyben leghatékonyabb szerkezetek is, puszta erejük visszatartó erő, s egy jó ráccsal elbánni bizony órák kérdése is lehet, amire a betörőnek rendszerint már nincs ideje.

Ezen kívül külső kapuk, garázskapuk, utcafronti kapuk tervezését is vállaljuk akár elektromos kapuvezérlő rendszer kiépítésével is, legyen szó nyíló vagy toló kapuról. Mindkettőnek megvannak az előnyei. Egy ingyenes felmérés után segítünk abban, hogy az ön házához melyik a legmegfelelőbb. Szolgáltatásaink közé tartozik még különböző gépalkatrészek, fémszerkezetek gyártása, vasipari munkák, színes és nemesfém megmunkálás is. Állunk rendelkezésére különböző lakatosmunkák területén!