Ablakok

Ablakok 2018-01-11T22:20:41+00:00

Az ablakokat úgy érdemes megtervezni és megépíttetni, hogy a legtöbb fényt eresszék be. A következő döntés pedig: hogyan nyíljon? Ebből is van több típus: lehet bukó, bukó-nyíló stb. Ezeken kívül pedig az ablakpárkány sem egy másodlagos szempont… Pedig ez csak egy ablak! Amennyiben még nem tudja, melyik megoldás a legjobb Önnek, keressen meg minket, kérjen tőlünk tanácsot!

Fa és műanyag ablakokat egyaránt készítünk, s a speciális igényeknek is eleget teszünk. De! Cégünk megbízhatósága talán abban (is) rejlik, hogy felmérjük, otthonába melyik ablaktípus a megfelelő. A korábban említettek alapján ugyanis az esztétikum mellett egy ablaknak a funkcióját is el kell látnia. Segítünk abban, hogyan is lehet praktikusan kompromisszumot kötni az ablak hatékonysága és a lakás esztétikuma között.

Hogyan is történik ez? Egy ingyenes helyszíni felmérés után elmondjuk, milyen ablakot érdemes választania, majd díjmentes árajánlatot készítünk igényei tükrében. Vállaljuk leendő otthona új ablakainak beépítését a gyártástól egészen az utómunkálatokig a megfelelő redőny kiválasztásán át a szúnyogháló felszereléséig. De abban az esetben is fordulhat hozzánk, ha régi nyílászáróit szeretné lecserélni! És ne felejtse: a minőségért garanciát vállalunk!