Bemutatkozás

Bemutatkozás 2014-07-25T12:20:46+00:00
Több éve foglalkozom személyi és közületi ingatlanok felújításával és építésével. A hosszú idő szerteágazó tapasztalatok összegyűjtésére adott lehetőséget az építőiparban és a hozzá kapcsolódó szakterületeken. Mindezeket összefoglalva született meg bennem egy új generációs  kivitelező képe, aki túllát, túlérez és túlgondol a papírra vetett egyenes vonalakon. Számomra a legfontosabb az átadott munka minősége és az, hogy az átadás után elégedett mosolyra fakadt arcok nyugtázzák a kivitelezés sikerét. Ezért érdemes dolgozni! 
Egy teljes körű kivitelezés során, legyen szó felújításról vagy építésről, a megrendelő igényeit és álmait vagyunk hivatottak valóra váltani. Legyen az alkotás a jelszó! Nem csupán a megvalósulás. Úgy érzem, ezzel a szemlélettel magánszemélyek, kis és közepes méretű magántulajdonú cégek által támasztott minőségi elvárásokat lehet kiszolgálni. Ezen a szinten (még) érvényesül a közös céllal végzett munka összetartó ereje. Az életre hívandó elképzelést, még ha az szakmai kihívást is jelent, a megrendelővel szoros együttműködésben végezzük, minden képességem, tudásom és tapasztalatom bevonásával. Senkitől sem elvárható, hogy a napi 8-10-12 órás feszített munkája után, varázsütésre átváltozzon generálkivitelezővé. Én sem szívesen alakulnék át a napi teendőim végeztével, és nem lépnék az autószerelőm vagy fodrászom helyébe. Ez egy rövid időre szóló furcsa kapcsolat, amikor is a megrendelővel folytatott szoros, napi szintű együttműködés végére nehézkessé válik az elválás. 
 
Furcsa érzés. Mintha egy barátság érne véget. Mint egy barát, aki elköszön, de mindig a szívünkben marad. Ez az, amiért érdemes dolgozni! Köszönöm eddigi ügyfeleimnek, ismételt megbízásaikat és az általuk minőséginek tartott munkám, új ügyfeleknek tett ajánlásomért.
 
 
 
 
Ferenc Attila