Fűtésrendszerek, szerelés

Fűtésrendszerek, szerelés 2018-01-11T22:24:33+00:00

Senki nem szeretne télen fázni és vacogni, nyáron pedig meggyulladni, izzadni a lakásában. A meleg otthon fogalma mindenki fejében kellemes környezetként jelenik meg, melyhez hozzátartozik a kellemes hőmérséklet. Tudják: sokszor a részletekben rejlenek nagy dolgok! A szigetelés energiatakarékos és költséghatékony megoldás. A jó klíma és ezáltal az épület energiafelhasználása érdekében fontos, hogy megtalálja mely típusú fűtési mód a legelőnyösebb leendő vagy éppen már meglévő otthonában. Mi ebben segítünk Önnek.

A fűtőrendszer létesítése és a fűtőtest kialakítása egy igen bonyolult folyamat, ráadásul olyan kérdések merülnek fel, melyeket csak szakértő tud megválaszolni.

Hogy milyen alternatívák vannak? Sokak szerint a cirkó manapság a legköltséghatékonyabb fűtési módszer. De van kéményes és parapetes megoldás. A padlófűtés nagy előnye, hogy a hőmérséklet elosztása ideálisabb, a szegélyfűtés nem igényel nagy helyet. De melyik az, ami az Ön otthonába a legmegfelelőbb? Egy ingyenes felmérés után segíthetünk eldönteni.

Ezekben állunk rendelkezésére:

Referenciák